Vepřové kotlety se smetanou a sýrem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
90 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřové kotlety
    • 1
      ks smetana na vaření
    • eidam sýr
    • žampiony
    • cibule
    • pepř mletý
    • sůl
    • masox
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové kotlety naklepeme, osolíme, opepříme citrónovým pepřem a rychle na oleji osmažíme. Maso pokládáme do zapékací mísy a pokládáme na něj kolečka nakrájené cibule, žampiony, zasypeme nastrouhaným eidamem a zalijeme ve vodě uvařeným bujonem a smetanou. Pečeme ve středně vyhřáté troubě do růžova.
2
Hotové jídlo podávame s vařenými brambory a ještě lepší jsou vařené popučené brambory s opraženou cibulkou a máslem. Mňam. (Tento recept se dá všelijak měnit podle chuti, na vrstvu masa s cibuli a žampiony můžeme pokládat i zavařené meruňky). Je to fakt dobré.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 |

    29. 10. 2010 23:25

    Výborné,ale chybí množství u sýru,žampionů :-(

  • Zuzka
    Zuzka |

    1. 7. 2007 11:19

    Všem to moc chutnalo.Vřele doporučuji.

  • Jana
    Jana |

    8. 2. 2005 13:29

    Moc dobré.