Vepřové kotlety s glazurou

Hodnocení:

Moje:

20 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      lžíce pomerančová marmeláda
    • 1
      lžíce dijonská hořčice
    • 1
      stroužek česnek
    • 4
      plátek vepřové kotlety
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Marmeládu smíchejte s hořčicí, drceným česnekem a lžící vody.
2
Osolené maso grilujte nebo pečte, dokud nezměkne; trvá to asi čtvrt hodiny. Párkrát je obraťte a pomažte marmeládovou glazurou.
3
Podávejte s novými bramborami a zeleninovým salátem.
4
Místo marmelády příště vyzkoušejte melasu!
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.