Vepřové kostky s letním zelím a nudlemi

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g vepřová plec Libové
    • 1
      ks bílé zelí Mleté
    • 2
      šálek široké bílé nudle
    • 1
      špetka zázvor Mleté
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • olej
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omytou vepřovou plec nakrájíme na kostky, osolíme, lehce obalíme ve škrobové moučce, vložíme do rozpáleného oleje a stálého míchání opečeme ze všech stran. Maso krátce podusíme, Mladou hlávku bílého letního zelí očistíme a jemně nakrouháme a nakrouhané zelí přidáme k masu. Dále přidáme špetku mletého zázvoru a za stálého míchání dodusíme. Nakonec vmícháme uvařené a scezené široké nudle a dochutíme solí.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.