Autor:

Vepřové koleno na pivě

Střední
Ingredience
Vepřové koleno
menší
2 ks
Česnek
(2 paličky)
2 ks
Cibule 2 ks
Pivo
světlé
1/2 l
Rozmarýn  
Jalovec  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Koleno vykostíme podélným řezem, kůži očistíme, posolíme, potřeme rozetřeným česnekem se solí. Pevně svineme a převážeme nití, aby se koleno nerozevřelo.

Posypeme cibulí nakrájenou na kolečka, přidáme snítku rozmarýnu, jalovec a zalijeme pivem. Dáme na několik hodin uležet.

Pak pečeme v předehřáté troubě za občasného otáčení a podlévání výpekem, až zůstane jen malé množství šťávy a koleno je měkké.

Podáváme teplé i studené s pečivem a pivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pikantní pečený guláš Lahůdky a speciality maďarské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Vepřové koleno na pivě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Český design: Téměř nezničitelné kabelky z bezpečnostních pásů Český design: Téměř nezničitelné kabelky z bezpečnostních pásů
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web