Autor:

Vepřové koleno na pivě

Střední
Ingredience
Vepřové koleno
menší
2 ks
Česnek
(2 paličky)
2 ks
Cibule 2 ks
Pivo
světlé
1/2 l
Rozmarýn  
Jalovec  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Koleno vykostíme podélným řezem, kůži očistíme, posolíme, potřeme rozetřeným česnekem se solí. Pevně svineme a převážeme nití, aby se koleno nerozevřelo.

Posypeme cibulí nakrájenou na kolečka, přidáme snítku rozmarýnu, jalovec a zalijeme pivem. Dáme na několik hodin uležet.

Pak pečeme v předehřáté troubě za občasného otáčení a podlévání výpekem, až zůstane jen malé množství šťávy a koleno je měkké.

Podáváme teplé i studené s pečivem a pivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Grilované jehněčí kotletky se salátem Tipy na dobroty na váš rošt Články z

Komentáře k receptu: Vepřové koleno na pivě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web