Autor:

Vepřové ala špekáčky na pivu

Snadné
Ingredience
Špekáček 8 ks
Feferonka
podle chuti
 
Kečup - jemný  
Pivo - černé 1 ks
Vepřová plec 500 g
Cibule 2 ks
Sádlo
na smažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Uzeniny

Špekáčky nakrojíme podélně, na koncích nakrojíme na ježka, naskládáme do zapékací mísy, zasypeme nakrájenou cibulí a feferonkami a zalijeme pivem s kečupem, tak aby byly špekáčky téměř potopené.
Pečeme v troubě a několikrát obrátíme.
Až se špekáčky rozevřou, vytáhneme je a podáváme k večeři s chlebem
Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, opečeme na kostky nakrájené maso, přidáme zbylou omáčku ze špekáčků (slabší povahy vytáhnou feferonky) a dusíme, podle potřeby podléváme a podle chuti dosolíme.
Druhý den ohřejeme k obědu, podáváme s bramborem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Hovězí kebaby s dipem z červené řepy Babí léto na grilu nebo v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Vepřové ala špekáčky na pivu

Komentáře

  1. Zdenka Korábová   04.02.2008 | 10:16 | reagovat |

    Bezvadný, recepty na pokračování, to je ono. vyzkouším v létě, až bude u nás doba večerních posezení venku a pivní buřty k tomu patří.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web