Vepřová žebra v kořeněném čaji

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      kg vepřové maso vepřová žebra - masité
    • 6
      ks jarní cibulka
    • 2
      plátek zázvor
  • Kořeněný čaj
    • 2
      lžíce vodka
    • 3
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce cukr
    • čaj

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z plátků žeber oddělíme jednotlivá žebra nožem a sekáčkem je nasekáme na kousky asi 5 cm dlouhé. Cibulky a zázvor osmažíme, přidáme žebra, kořeněný čaj a vše vaříme přikryté na mírném ohni asi hodinu. Servírujeme teplé i studené.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.