Vepřová roláda s mletým masem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Zuzka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1500
      g vepřová plec
    • 350
      g hovězí maso
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      ks rohlík
    • 1
      dl mléko
    • 200
      g žampiony
    • 1
      ks vejce
    • 1
      lžíce petrželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřovou plec rozřízneme v tenký plát, okraje trochu odrojíme, aby se zarovnaly. Naklepat, osolit, opepřit. Odkrojené maso pomlít spolu s hovězím a houskou namočenou v mléce. Přidat vejce, sůl, pepř, petrželku, promíchat a nakonec vmíchat nakrájené žampiony na plátky. Plát masa potřít nádivkou, stočit v roládu a ovázat nití. Podlít vodou a péct za častého obracení, podlévání šťávou.
2
Výborná je za studena, krájená na tenké plátky. Místo hovězího masa se mohou dát drůbeží nebo vepřová játra, okořeněná špetkou zázvoru a mušk. květu.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.