Autor:

Vepřová roláda s mletým masem

Střední
Ingredience
Vepřová plec 1500 g
Hovězí maso 350 g
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Rohlík 1 ks
Mléko 1 dl
Žampiony 200 g
Vejce 1 ks
Petrželka 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřovou plec rozřízneme v tenký plát, okraje trochu odrojíme, aby se zarovnaly. Naklepat, osolit, opepřit. Odkrojené maso pomlít spolu s hovězím a houskou namočenou v mléce. Přidat vejce, sůl, pepř, petrželku, promíchat a nakonec vmíchat nakrájené žampiony na plátky. Plát masa potřít nádivkou, stočit v roládu a ovázat nití. Podlít vodou a péct za častého obracení, podlévání šťávou.

Výborná je za studena, krájená na tenké plátky. Místo hovězího masa se mohou dát drůbeží nebo vepřová játra, okořeněná špetkou zázvoru a mušk. květu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Těstovinová rýže s krevetami Originální italské večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Vepřová roláda s mletým masem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web