Autor:

Vepřová roláda s mletým masem

Střední
Ingredience
Vepřová plec 1500 g
Hovězí maso 350 g
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Rohlík 1 ks
Mléko 1 dl
Žampiony 200 g
Vejce 1 ks
Petrželka 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřovou plec rozřízneme v tenký plát, okraje trochu odrojíme, aby se zarovnaly. Naklepat, osolit, opepřit. Odkrojené maso pomlít spolu s hovězím a houskou namočenou v mléce. Přidat vejce, sůl, pepř, petrželku, promíchat a nakonec vmíchat nakrájené žampiony na plátky. Plát masa potřít nádivkou, stočit v roládu a ovázat nití. Podlít vodou a péct za častého obracení, podlévání šťávou.

Výborná je za studena, krájená na tenké plátky. Místo hovězího masa se mohou dát drůbeží nebo vepřová játra, okořeněná špetkou zázvoru a mušk. květu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ořechové menu na víkend Články z

Komentáře k receptu: Vepřová roláda s mletým masem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web