Vepřová pomazánka

Střední
Ingredience
Vepřové maso
pečené
1/2 kg
Vařená vejce 2 ks
Nakládané okurky 3 ks
Cibule 1 ks
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Zbytky vepřové pečeně (bůček, plecko, játra...), nebo i králika, večtně výpeku pomeleme na masovém strojku společně s cibulí, vajíčky a okurkami.

Vše zamícháme, přidáme hořčici a dle chuti sůl a pepř. V ledničce lze uchovat i několik dní.

Mažeme na chléb či pečivo. Můžeme ozdobit kolečky cibule, okurek, papriky apod.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Vepřová pomazánka

Komentáře

  1. Jiřina z Havířova   24.03.2012 | 19:40 | reagovat |

    vyzkoušela jsem a musím přiznat velmi chutnalo a moje rodina si pošmákla :-)

  2. Pavla Kanokova   28.03.2007 | 23:41 | reagovat |

    Da se delat i z veprove konzervy a ja pridavam kecup

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web