Vepřová pomazánka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg vepřové maso pečené
    • 2
      ks vařená vejce
    • 3
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zbytky vepřové pečeně (bůček, plecko, játra...), nebo i králika, večtně výpeku pomeleme na masovém strojku společně s cibulí, vajíčky a okurkami.
2
Vše zamícháme, přidáme hořčici a dle chuti sůl a pepř. V ledničce lze uchovat i několik dní.
3
Mažeme na chléb či pečivo. Můžeme ozdobit kolečky cibule, okurek, papriky apod.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jiřina z Havířova
    Jiřina z Havířova |

    24. 3. 2012 19:40

    vyzkoušela jsem a musím přiznat velmi chutnalo a moje rodina si pošmákla :-)

  • Pavla Kanokova
    Pavla Kanokova |

    28. 3. 2007 23:41

    Da se delat i z veprove konzervy a ja pridavam kecup