Vepřová pomazánka

Střední
Ingredience
Vepřové maso
pečené
1/2 kg
Vařená vejce 2 ks
Nakládané okurky 3 ks
Cibule 1 ks
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Zbytky vepřové pečeně (bůček, plecko, játra...), nebo i králika, večtně výpeku pomeleme na masovém strojku společně s cibulí, vajíčky a okurkami.

Vše zamícháme, přidáme hořčici a dle chuti sůl a pepř. V ledničce lze uchovat i několik dní.

Mažeme na chléb či pečivo. Můžeme ozdobit kolečky cibule, okurek, papriky apod.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Vepřová pomazánka

Komentáře

  1. Jiřina z Havířova   24.03.2012 | 19:40 | reagovat |

    vyzkoušela jsem a musím přiznat velmi chutnalo a moje rodina si pošmákla :-)

  2. Pavla Kanokova   28.03.2007 | 23:41 | reagovat |

    Da se delat i z veprove konzervy a ja pridavam kecup

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web