Vepřová pomazánka

Střední
Ingredience
Vepřové maso
pečené
1/2 kg
Vařená vejce 2 ks
Nakládané okurky 3 ks
Cibule 1 ks
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Zbytky vepřové pečeně (bůček, plecko, játra...), nebo i králika, večtně výpeku pomeleme na masovém strojku společně s cibulí, vajíčky a okurkami.

Vše zamícháme, přidáme hořčici a dle chuti sůl a pepř. V ledničce lze uchovat i několik dní.

Mažeme na chléb či pečivo. Můžeme ozdobit kolečky cibule, okurek, papriky apod.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Komentáře k receptu: Vepřová pomazánka

Komentáře

  1. Jiřina z Havířova   24.03.2012 | 19:40 | reagovat |

    vyzkoušela jsem a musím přiznat velmi chutnalo a moje rodina si pošmákla :-)

  2. Pavla Kanokova   28.03.2007 | 23:41 | reagovat |

    Da se delat i z veprove konzervy a ja pridavam kecup

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web