Vepřová pomazánka

Střední
Ingredience
Vepřové maso
pečené
1/2 kg
Vařená vejce 2 ks
Nakládané okurky 3 ks
Cibule 1 ks
Hořčice plnotučná 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Zbytky vepřové pečeně (bůček, plecko, játra...), nebo i králika, večtně výpeku pomeleme na masovém strojku společně s cibulí, vajíčky a okurkami.

Vše zamícháme, přidáme hořčici a dle chuti sůl a pepř. V ledničce lze uchovat i několik dní.

Mažeme na chléb či pečivo. Můžeme ozdobit kolečky cibule, okurek, papriky apod.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 2x)

Komentáře k receptu: Vepřová pomazánka

Komentáře

  1. Jiřina z Havířova   24.03.2012 | 19:40 | reagovat | závadný

    vyzkoušela jsem a musím přiznat velmi chutnalo a moje rodina si pošmákla :-)

  2. Pavla Kanokova   28.03.2007 | 23:41 | reagovat | závadný

    Da se delat i z veprove konzervy a ja pridavam kecup

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web