Autor:

Vepřová pochoutka

Střední
Ingredience
Vepřová plec 500 g
Pepř mletý  
Tymián  
Vejce
Česnek
Prolisovaný
4 stroužek
Kečup - ostrý 4 lžíce
Marináda
Sůl 1 ks
Paprika - sladká  
Maggi  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové maso nakrájíme na tenčí plátky a naklepeme. V misce promícháme přísady na marinádu, přidáme maso a promícháme. Dáme do lednice na 24 hodin uležet.

Druhý den rozeheřejeme na pánvi olej, vložíme plátky marinovaného masa a po půl minutě vlijeme zbytek marinády.

Plátky pečeme z každé strany 2-3 minuty. Jako přílohu podáváme brambory, nelepší však je bramborová kaše.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Paella Tip na víkend: Barevné Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Vepřová pochoutka

Komentáře

  1. ŠKORNÍKOVÁ   01.02.2011 | 19:43 | reagovat |

    Kečup a vejce patří do marinády ne? =-O

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině
8 věcí, které byste nikdy neměla dělat nebo říkat po hádce se svým partnerem 8 věcí, které byste nikdy neměla dělat nebo říkat po hádce se svým partnerem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web