Autor:

Vepřová pochoutka

Střední
Ingredience
Vepřová plec 500 g
Pepř mletý  
Tymián  
Vejce
Česnek
Prolisovaný
4 stroužek
Kečup - ostrý 4 lžíce
Marináda
Sůl 1 ks
Paprika - sladká  
Maggi  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové maso nakrájíme na tenčí plátky a naklepeme. V misce promícháme přísady na marinádu, přidáme maso a promícháme. Dáme do lednice na 24 hodin uležet.

Druhý den rozeheřejeme na pánvi olej, vložíme plátky marinovaného masa a po půl minutě vlijeme zbytek marinády.

Plátky pečeme z každé strany 2-3 minuty. Jako přílohu podáváme brambory, nelepší však je bramborová kaše.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 2x)
Pečené krůtí prso na perlovém kuskusu Září ve vaší kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Vepřová pochoutka

Komentáře

  1. ŠKORNÍKOVÁ   01.02.2011 | 19:43 | reagovat | závadný

    Kečup a vejce patří do marinády ne? =-O

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web