Autor:

Vepřová pochoutka

Střední
Ingredience
Vepřová plec 500 g
Pepř mletý  
Tymián  
Vejce
Česnek
Prolisovaný
4 stroužek
Kečup - ostrý 4 lžíce
Marináda
Sůl 1 ks
Paprika - sladká  
Maggi  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové maso nakrájíme na tenčí plátky a naklepeme. V misce promícháme přísady na marinádu, přidáme maso a promícháme. Dáme do lednice na 24 hodin uležet.

Druhý den rozeheřejeme na pánvi olej, vložíme plátky marinovaného masa a po půl minutě vlijeme zbytek marinády.

Plátky pečeme z každé strany 2-3 minuty. Jako přílohu podáváme brambory, nelepší však je bramborová kaše.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Německo: Panenka se šalotkou Víno v kuchyni - 4 vybrané recepty ze čtyř zemí Články z

Komentáře k receptu: Vepřová pochoutka

Komentáře

  1. ŠKORNÍKOVÁ   01.02.2011 | 19:43 | reagovat |

    Kečup a vejce patří do marinády ne? =-O

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web