Autor:

Vepřová pochoutka

Střední
Ingredience
Vepřová plec 500 g
Pepř mletý  
Tymián  
Vejce
Česnek
Prolisovaný
4 stroužek
Kečup - ostrý 4 lžíce
Marináda
Sůl 1 ks
Paprika - sladká  
Maggi  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové maso nakrájíme na tenčí plátky a naklepeme. V misce promícháme přísady na marinádu, přidáme maso a promícháme. Dáme do lednice na 24 hodin uležet.

Druhý den rozeheřejeme na pánvi olej, vložíme plátky marinovaného masa a po půl minutě vlijeme zbytek marinády.

Plátky pečeme z každé strany 2-3 minuty. Jako přílohu podáváme brambory, nelepší však je bramborová kaše.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Rostbíf s bylinkovými bramborami Lehké večeře s vůní podzimu Články z

Komentáře k receptu: Vepřová pochoutka

Komentáře

  1. ŠKORNÍKOVÁ   01.02.2011 | 19:43 | reagovat |

    Kečup a vejce patří do marinády ne? =-O

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web