Vepřová plec s fazolkami

90 minut PT0H90M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Vepřová plec
libová
500 g
Cibule 1 ks
Máslo 50 g
Hladká mouka
vrchovatá
1 lžíce
Zakysaná smetana 1 kelímek
Zelené fazolky
mražené
500 g
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na kostky. Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme maso a osmahneme. Zalijeme trochou vody, osolíme a dusíme, až je maso poloměkké. Během dušení mírně podléváme.
Přisypeme překrájené fazolky a dále dusíme.
Když je vše skoro měkké, přimícháme do pokrmu kysanou smetanu, ve které jsme rozšlehali mouku. Povaříme ještě asi 15 minut. Dokyselit lze trochou citrónové šťávy.
Vhodnou přílohou jsou houskové knedlíky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Hovězí kebaby s dipem z červené řepy Babí léto na grilu nebo v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Vepřová plec s fazolkami

Komentáře

  1. Yanička66   17.08.2014 | 19:47 | reagovat |

    Super, moc chvalim. Jen mi jako priloha prisly lepsi brambory ;-)

    1. Jarka   23.09.2016 | 10:19 | reagovat |

      Také jsem vařila a jako přílohu jsem zvolila brambory.Jinak chválím.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami? Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami?
Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web