Vepřová plec na pivu

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g vepřová plec
    • 1
      ks cibule
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 80
      g chlebová kůrka
    • 200
      ml pivo
    • 500
      ml vývar
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka kmín
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupanou cibuli pokrájíme nadrobno a na rozehřátém oleji osmahneme dorůžova. Přidáme na kousky nakrájené maso, podusíme je, osolíme, přidáme kmín, podlijeme vývarem a přikryté dusíme doměkka. Během dušení podle potřeby podléváme.
2
Hotové maso vyjmeme, do šťávy přidáme nastrouhaný chléb rozmíchaný v pivě a chvíli povaříme. Poté šťávu procedíme, vložíme zpět maso, prohřejeme a okořeníme pepřem a solí. Podáváme s brambory nebo rýží.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Perugia
    Perugia |

    1. 4. 2015 15:12

    asi jste to připálila 8-) 8-)

  • Veronika
    Veronika |

    28. 1. 2015 12:32

    Proč to mám hořký??? :-X

  • Vandík
    Vandík |

    8. 4. 2013 18:59

    Je to hořký jako prase.Nedá se to jíst

  • stavča07
    stavča07 |

    18. 12. 2011 12:25

    je to výborné....chleba jsem na drobno nakrájela, namočila a pak po vyjmutí masa povařila, a nakonec šťávu i s chlebem rozmixovala, takže se zahustila a bylo to supr, k tomu brambory na kašičku. Manžel chválil, děti jedly, jsem spokojená <3

  • Lenka
    Lenka |

    20. 6. 2007 18:52

    to pivo tam není skoro vůbec cítit ale jinak moc dobrý...