Vepřová plec na pivě

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
60 minut
4
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g vepřová plec
    • cibule
    • 3
      lžíce olej
    • 80
      g chlebová kůrka
    • 200
      ml pivo
    • 500
      ml vývar
    • sůl
    • kmín
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupanou cibuli pokrájíme nadrobno a na rozehřátém oleji osmahneme dorůžova. Přidáme na kousky nakrájené maso, podusíme je, osolíme, přidáme kmín, podlijeme vývarem a přikryté dusíme doměkka. Během dušení podle potřeby podléváme. Hotové maso vyjmeme, do šťávy přidáme nastrouhaný chléb rozmíchaný v pivě a chvíli povaříme.
2
Poté šťávu procedíme, vložíme zpět maso, prohřejeme a okořeníme pepřem a solí. Podáváme s brambory nebo rýží.
3
Počet porcí: 4 Doba přípravy: 60 min
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • suang
    suang |

    25. 7. 2015 12:04

    Výborné.

  • Monika
    Monika |

    25. 7. 2015 12:00

    Výborné, dělám už po několikáté. :-)