Autor:

Vepřová plec na pivě

60 minut PT0H60M
Porce: 4
Ingredience
Vepřová plec 600 g
Cibule  
Olej 3 lžíce
Chlebová kůrka 80 g
Pivo 200 ml
Vývar 500 ml
Sůl  
Kmín  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Oloupanou cibuli pokrájíme nadrobno a na rozehřátém oleji osmahneme dorůžova. Přidáme na kousky nakrájené maso, podusíme je, osolíme, přidáme kmín, podlijeme vývarem a přikryté dusíme doměkka. Během dušení podle potřeby podléváme. Hotové maso vyjmeme, do šťávy přidáme nastrouhaný chléb rozmíchaný v pivě a chvíli povaříme. Poté šťávu procedíme, vložíme zpět maso, prohřejeme a okořeníme pepřem a solí. Podáváme s brambory nebo rýží. Počet porcí: 4 Doba přípravy: 60 min

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Vepřová plec na pivě

Komentáře

  1. suang   25.07.2015 | 12:04 | reagovat |

    Výborné.

  2. Monika   25.07.2015 | 12:00 | reagovat |

    Výborné, dělám už po několikáté. :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici? Alergie na potraviny: Čím nahradíte mléko, ovoce nebo pšenici?
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web