Autor:

Vepřová pečeně zapečená s nivou a paprikou

Střední
Ingredience
Cibule  
Sýr Niva  
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  
Anglická slanina  
Sladká smetana  
Vepřová pečeně
bez kosti - plátky
 
Paprika
červená a žlutá
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Vepřovou pečeni lehce naklepeme, nařízneme, lehce posolíme, popepříme, posypeme staročeským kořením (běžně ke koupi v každém supermarketu) a na oleji opečeme. Pekáček poklademe slaninou, kolečky cibule, na to položíme opečené plátky masa, zakryjeme alobalem a v troubě dopečeme do měkka. Před dopečením masa na té samé pánvi, co jsme restovali maso zprudka opečeme papriky nakrájené na proužky - papriky nesolte!!!

Poté pekáček vyjmeme z trouby a maso hustě poklademe červenou a žlutou paprikou, posypeme nastrouhanou nivou a zalijeme smetanou - se smetanou to nepřeháníme, stačí lehce, aby maso v ní neplavalo, a zapečeme dokud se niva nerozpustí.

Příloha: vařené brambory, kompot.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Guacamole avokádový dip IQ menu nejen pro vaši hlavu Články z

Komentáře k receptu: Vepřová pečeně zapečená s nivou a paprikou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Tři ženy prozradily, proč si začaly se ženáčem. Co jim to dalo? Tři ženy prozradily, proč si začaly se ženáčem. Co jim to dalo?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web