Autor:

Vepřová pečeně v bylinkové krustě

Střední
Ingredience
Vepřová pečeně
Vykostěná
750 g
Bylinky
Jemně nasekané (petrželka, pažitka, bazalka..)
5 lžíce
Česnek
Utřené
2 ks
Vejce 1 ks
Citronová šťáva 2 lžíce
Strouhanka 2 lžíce
Sůl  
Olej  
Máslo
2 - 3
30 g
Hladká mouka 20 g

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Bylinková směs: zamíchejte vejce, citronovou šťávu, bylinky, česnek, sůl a strouhanku dle hustoty. Pečeni nakrájejte na plátky, nařízněte okraje,trochu naklepejte a osolte. Pak je na oleji opečte z obou stran a přendejte do pekáčku, potřete plátky bylinkovou směsí, malinko podlijte, vložte do vyhřáté trouby a pečte asi 30 minut, dle potřeby ještě podlijte. Nakonec, zahustěte šťávu máslem a moukou rozmíchanou v trošce vody.

Podávejte s různě upravenými bramborami. Originál recept byl na pečeni vcelku. Já jí pekl takto, bál jsem se, aby krusta držela na mase, je to i rychlejší úprava. Skoro velikonoční.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Grilované jehněčí kotletky se salátem Tipy na dobroty na váš rošt Články z

Komentáře k receptu: Vepřová pečeně v bylinkové krustě

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web