Autor:

Vepřová panenka ve slanině

60 minut PT0H60M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Vepřová panenka 450 g
Anglická slanina 150 g
Dijonská hořčice 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřovou panenku odblaníme, osolíme a opepříme a na rozpálené pánvi zprudka opečeme na slunečnicovém nebo řepkovém oleji ze všech stran.

Poté dáme na prkénko potřeme dijonskou hořčicí a zabalíme do plátků slaniny a dáme do vyhřáté trouby na 180 stupňů péci cca 10 – 12 minutek.

Poté maso vyndáme a necháme ho 2 minutky odpočinout a pak můžeme maso krájet na plátky a servírovat.

Vhodná příloha je grilovaná zelenina nebo šťouchaný brambor

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vepřová roláda s houbami (Foto: Jakub Jurdič) Rolády pro každého krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Vepřová panenka ve slanině

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web