Autor:

Vepřová panenka v kabátku

Střední
Ingredience
Vepřová panenka 800 g
Anglická slanina 100 g
Hladká mouka 10 g
Voda 200 ml
Bílé víno 100 ml
Masox
Vitana Natur hovězí
1 ks
Baby karotka 200 g
Olivový olej  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Z vepřové panenky nakrájíme špalíky, které lehce osolíme a opepříme a zabalíme po obvodu do anglické slaniny. Spíchneme je párátkem aby na špalíku dobře držela. Na rozehřátém oleji opečeme do zlatova. Maso vyjmeme a vložíme do zapékací misky. Zbylou štávu zaprášíme moukou, promícháme a zalijeme vodou a vínem. Přidáme bujón a baby karotku a přivedeme k varu. Vše přelijeme přes maso do zapékací misky a vložíme pod gril, předem vyhřátý na 250 °C. Zapékáme cca 8 minut. Servírujeme s měsíčky brambor s petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Crumble s jablky, mrkví a morkovou drobenkou Recepty z masa a kostí Články z

Komentáře k receptu: Vepřová panenka v kabátku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web