Autor:

Vepřová panenka v kabátku

Střední
Ingredience
Vepřová panenka 800 g
Anglická slanina 100 g
Hladká mouka 10 g
Voda 200 ml
Bílé víno 100 ml
Masox
Vitana Natur hovězí
1 ks
Baby karotka 200 g
Olivový olej  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Z vepřové panenky nakrájíme špalíky, které lehce osolíme a opepříme a zabalíme po obvodu do anglické slaniny. Spíchneme je párátkem aby na špalíku dobře držela. Na rozehřátém oleji opečeme do zlatova. Maso vyjmeme a vložíme do zapékací misky. Zbylou štávu zaprášíme moukou, promícháme a zalijeme vodou a vínem. Přidáme bujón a baby karotku a přivedeme k varu. Vše přelijeme přes maso do zapékací misky a vložíme pod gril, předem vyhřátý na 250 °C. Zapékáme cca 8 minut. Servírujeme s měsíčky brambor s petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Vepřová panenka v kabátku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 8 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web