Autor:

Vepřová panenka v kabátku

Střední
Ingredience
Vepřová panenka 800 g
Anglická slanina 100 g
Hladká mouka 10 g
Voda 200 ml
Bílé víno 100 ml
Masox
Vitana Natur hovězí
1 ks
Baby karotka 200 g
Olivový olej  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Z vepřové panenky nakrájíme špalíky, které lehce osolíme a opepříme a zabalíme po obvodu do anglické slaniny. Spíchneme je párátkem aby na špalíku dobře držela. Na rozehřátém oleji opečeme do zlatova. Maso vyjmeme a vložíme do zapékací misky. Zbylou štávu zaprášíme moukou, promícháme a zalijeme vodou a vínem. Přidáme bujón a baby karotku a přivedeme k varu. Vše přelijeme přes maso do zapékací misky a vložíme pod gril, předem vyhřátý na 250 °C. Zapékáme cca 8 minut. Servírujeme s měsíčky brambor s petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Vepřová panenka v kabátku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web