Autor:

Vepřová panenka s jablky

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Olej  
Vepřová panenka 600 g
Majoránka  
Pepř mletý  
Hořčice 2 lžíce
Cibule 1 ks
Sůl  
Jablka 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Omytou panenku nakrájíme na plátky zhruba 2-3 cm široké. Plátky lehce naklepeme (nejlépe přes sáček a jen tupou stranou nože), osolíme, opepříme a potřeme horčicí.

Nakrájíme si cibuli na kolečka. Oloupeme si jablka, zbavíme je jádřinců a rozkrájíme je na 1 cm široké kolečka.

Rozpálíme si olej a restujeme na něm cibuli s jablky. Pak je vyjmeme z pánve. Na tom samém oleji opečeme plátky masa z obou stran, přiklopíme pokličkou, zmírníme oheň a dusíme 3-5 minut.

Poté plátky posypeme majoránkou, přidáme směs cibule s jablky. To vše necháme přejít varem.

Podáváme ihned a s čímkoliv, na co máme chuť.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jednohubky z kozího sýra a oříšků Tip na víkend: Oříškové variace Články z

Komentáře k receptu: Vepřová panenka s jablky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web