Autor:

Vepřová panenka po indicku

Snadné
Ingredience
Vepřová panenka 1 kg
Omáčka
indická - v prášku od Vitany
1 balíček
Bílý jogurt 1 kelímek
Rostlinný olej
6-8
8 lžíce
Cibule
malá
1 ks
Hranolky
nebo krokety či americké brambory
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Nejprve vezmeme vepřovou panenku, kterou očistíme. Ve větší misce smícháme jeden bílý jogurt se 7 lžicemi oleje. Když je hotovo, dáme kusy masa do misky a vmasírujeme marinádu do masa. Necháme panenku minimálně hodinu v lednici - čím déle, tím lépe. Hranolky uděláme v troubě nebo friťáku. Panenku vyndáme a osmažíme na pánvičce. Nejlepší je medium.

Podáváme se zeleninou a již hotovými hranolky. Indická chuť je jedinečná....

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 5 (hodnoceno 1x)
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Vepřová panenka po indicku

Komentáře

  1. vikingCZ   02.03.2014 | 8:17 | reagovat | závadný

    Trošku ne zrovna šťastný pokus o kulinåřství... :-( :-|

  2. Kája   18.07.2011 | 13:23 | reagovat | závadný

    Tak takové recepty vůbec nevyhledávejte, když na to nemáte. Jinak dobrý tip s tou omáčkou od vitany, ještě jsem neměla ale vyzkouším ;-)

  3. Zuzana Šindlerová   10.10.2007 | 8:57 | reagovat | závadný

    Milý Anonyme, ono taky záleží pro kolik lidí vaříš. Pokud je to pro dva, určitě si množství ingrediencí přizpůsobíš podle svého. Pokud je to pro 5 lidí, už to tak finančně náročné není, pokud podělíš cenu potravin počtem strávníků. Taky už se mi stalo, že u některých mých receptů se nelíbila falešná svíčková nebo u sýrové pomazánky, že vyjde draho. Jsem zvyklá vařit pro hodně lidí, každý si přece recept může přizpůsobit sám sobě a i ta falešná svíčková se dá nahradit hovězím zadním. Nejsem autor tohoto receptu, ale takové poznámky mi vadí....

  4. Di   10.10.2007 | 5:59 | reagovat | závadný

    Kilogram vepřové panenky stojí cca 160-170 Kč. Hovězí zadní často až 140 Kč, o roštěné nemluvě. Jehněčí většinou více než 200 Kč a telecí téměř 400 Kč. Nemusíme jí kupovat hned celé kilo, pokud nás doma není tucet!

  5. Anonym   09.10.2007 | 21:32 | reagovat | závadný

    Podle mě, si tento recept může dovolit jen "milionář". 1 kg panenky . . . . .

    1. Honza S.   27.05.2013 | 19:09 | reagovat | závadný

      Tak si najdi jiný recept z jiného druhu masa a nehudruj... :D

    2. Věra   29.10.2015 | 8:17 | reagovat | závadný

      I panenka je někdy ve slevě, tak se dá koupit za rozumnou cenu.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web