Autor:

Vepřová mozaika

60 minut PT0H60M
Střední
Porce: 4
Maso
Vepřové maso
Sůl  
Pepř mletý  
Olej  
Hladká mouka  
Náplň zelená
Sterilovaný hrášek  
Fazolky  
Okurka  
Náplň červená
Kapie  
Uzeniny  
Mrkev  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Plátky naklepeme a osolíme a opepříme. Poklademe je různou zeleninou podle barvy jak chceme mít mozaiku barevnou, zavineme a sepneme párátkem nebo ovážeme nití. Obalíme v hladké mouce a opečeme na oleji ze všech stran. Mírně podlijeme a pod pokličkou dusíme doměkka. Poté rolky vyndáme, odstraníme párátko a nebo nit, nakrájíme na plátky.
Podáváme s bramborovou kaší a salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tagliatelle s liškami Tagliatelle 4x jinak Články z

Komentáře k receptu: Vepřová mozaika

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web