Autor:

Vepřová kýta naložená

Obtížné
Ingredience
Vepřová kýta
Váhu kýty si zvolíte sami
1 ks
Ocet 0,3 l
Voda 0,3 l
Cibule
Nakrájená
1 ks
Bobkový list 1 špetka
Tymián 1 špetka
Zázvor 1 ks
Pepř mletý  
Nové koření mleté  
Sůl  
Mouka  
Smetana 12%  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kýtu nasolíme a vložíme do hluboké nádoby s 0,3 l octa a 0,3 l vody. Vložíme nakrájenou cibuli, pár bobkových listů, trošku tymiánu, kousek zázvoru, špetku pepře a nového koření, osolíme a poté necháme svařit a vystydnout.
Pak tím kýtu polijeme a necháme 3 dny uležet (každý den obrátíme). Potom dáme kýtu na pekáč, na ni nalijeme trochu té šťávy a dáme péct.
U pečení častěji políváme, když už se bude dopékat, rozmícháme v hrnku vařečku mouky se smetanou, přilijeme do omáčky ke kýtě a necháme zhoustnout.

Dobrou chuť! :)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Burger s chobotnicí Originální recepty s mořskými plody Články z

Komentáře k receptu: Vepřová kýta naložená

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web