Vepřová kýta na paprice - dietní

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g vepřová kýta
    • 10
      g rostlinný olej
    • 20
      g cibule
    • mletá paprika sladká i pálivá
    • 5
      g hladká mouka
    • 0,5
      kelímek bílý jogurt
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli drobně nakrájíme, zpěníme na oleji, vmícháme papriku a po zpěnění přidáme maso, které jsme nakrájeli na kostky.
2
Za stálého míchání je opečeme, pak osolíme, opět krátce opékáme, zalijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou. Ke konci dušení vmícháme jogurt rozšlehaný s moukou a podle chuti přisolíme.
3
Podáváme s noky nebo vařenou rýží.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Baaruš
    Baaruš |

    24. 9. 2011 04:00

    Recept se mi líbí. Jednoduchý, nenáročný na přípravu, snadno dostupné ingedience, vynikající nakyslá chuť jogurtu. Do receptu jsem ještě přidala na drobno nakrájenou červenou papriku.

  • blanka peterkova
    blanka peterkova |

    4. 3. 2008 10:14

    Tento recept je velice jednoduchy, nepotrebuje zadne zvlastni ingredience a nam s manzelem velice chutna. Jogurt to zjemni a da tomu malicko nakyslou chut. Mame to zarazene v nasem jidelnicku.

  • Bohumil Hanilec
    Bohumil Hanilec |

    28. 8. 2007 16:22

    Poměrně dobré, ale trošku mi vadilo, že to bylo po tom jogurtu nakyslé. Byl jsem od mojí mámy zvyklý spíš jen na mléko, ev. smetanu.