Autor:

Vepřová kýta na majoránce

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 1 kg
Rajský protlak 2 ks
Cibule  
Česnek 2 stroužek
Majoránka 1 hrst
Petrželka  
Sůl  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na plátky lehce naklepeme osolíme a osmahneme na oleji, vyjmeme a osmahneme nadrobno pokrájenou cibuli vrátíme maso (a nebo jsme líní a maso nakrájíme na kostky a osmahneme spolu s cibulí). Podusíme do poloměkka namneme na to hrst majoránky přidáme rajský protlak a dodusíme do měkka. Přidáme drcený česnek a nadrobno pokrájenou petrželku. V průběhu dušení příliš nepodléváme (nesmí to plavat) a nezahušťujeme.
Podáváme s rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
2
4 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 4x)
Farfalle s grilovanou paprikou Špagety, penne i farfalle - zamilujte se do těstovin! Články z

Komentáře k receptu: Vepřová kýta na majoránce

Komentáře

  1. beluo   01.11.2012 | 13:44 | reagovat | závadný

    S rajským protlakem je to kyselý! Doporučuju raději kečup...

    1. Janinka   01.11.2012 | 13:53 | reagovat | závadný

      Co přisladit cukrem a neprznit jídlo kečupem, to bych pak dala pětku taky. Trochu zapojit mozek a všechno se dá vylepšit.

      1. Zdeňka   26.03.2015 | 8:11 | reagovat | závadný

        Beluo koukám rád dává pětky receptům, kde mu cokoli nesedne... asi nechápe, že stupnice zahrnuje i jiné hodnoty než 1 a 5... Hraje si na chytráka, a cpe do jídla kečup :-$ mimochodem - v kečupu je taky ocet - vy kyselej/kyselá... trochu se nad sebou zamyslete, naž takhle hnusně začnete kritizovat... vše se dá říct slušně... totéž platí na vaší reakci u těch jablečných cupcakes

  2. beluo   01.11.2012 | 13:44 | reagovat | závadný

    S rajským protlakem je to kyselý! Doporučuju raději kečup...

  3. Ivana Samcová   27.02.2011 | 10:53 | reagovat | závadný

    Dnes jsem připravovala k obědu a jsem opravdu spokojená. Rychlé, nenáročné a hlavně - dobré. Protože u nás ostatní nejsou moc na kyselejší (je tam protlak), doslazovala jsem cukrem. Díky za recept, určitě zopakuji.

  4. Barbora Majorová   08.03.2009 | 11:24 | reagovat | závadný

    Trošku jsem si to sice upravila, ale postup a základ zůstal stejný. Výborné, rychlé, jednoduché!!! Dávám 1.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web