Vepřová kýta na jablku a česneku

Střední
Ingredience
Vepřová kýta  
Sůl  
Kmín  
Paprika - sladká  
Máslo  
Česnek  
Jablka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Plátky z vepřové kýty naklepeme, osolíme, okmínujeme a opaprikujeme, na másle opečeme z obou stran. Jablka oloupeme, vykrojíme jadřince a nakrájíme na měsíčky, česnek oloupeme.

Na každý plátek masa dáme nakrájená jablka a stroužky česneku. Podlijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme cca hodinu. Když je maso měkké, jablka s česnekem rozmačkáme. Při podávání na každý plátek dáme směs z rozmačkaných jabllek a česneku. Nejvhodnější přílohou jsou hranolky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 12 x
1-
4.58 12 5 1
Muffiny z mletého krůtího masa s kaší Mleté maso v hlavní roli Články z

Komentáře k receptu: Vepřová kýta na jablku a česneku

Komentáře

  1. kwardisss   19.02.2012 | 12:05 | reagovat |

    místo Jablka jsem použi hrušku a ve fázi dušení přilil trochu červeného vína.Vynikající doporučuji vyzkoušet

  2. hjbhj   30.10.2011 | 11:19 | reagovat |

    Neví někdo, jestli by to šlo i bez těch jablek?

  3. Daniela Šrámková   27.01.2009 | 21:45 | reagovat |

    Moc dobré i s holoubětem :-)

  4. Marie Svobodová   04.01.2009 | 16:28 | reagovat |

    Dělala jsem na dnešní oběd, k tomu 'Brambory trochu jinak' zdejší recept na úpravu brambor a bylo to opravdu velmi dobré

  5. Daniella O.   18.11.2008 | 18:45 | reagovat |

    Delala jsem minuly tyden. Bylo to dobre, ale asi jsem mela moc sladka jablka a v kombinaci s cesnekem nam to nejak nesedelo. Recept nezavrhuji, ale priste musim dat jablka kyselejsi. Ta sladkost byla dost neprijemna, i kdyz nam masa upravena na sladko nevadi. Nevim, kde jsem udelala chybu, kdyz vsem ostatnim tolik chutnalo. Vidim to na ta jablka:)))

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web