Autor:

Vepřová krkovice se skořicí

Snadné
Ingredience
Vepřové maso
(Plátek)
 
Sůl  
Pepř mletý  
Mrkev  
Skořice  
Perla 1/2 lžíce
Masox
(Kostka)
1 ks
Jíška
(Instantní)
 
Žampiony  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Plátky vepřové krkovice osolíme, opepříme, posypeme skořicí, pokryjeme syrovou mrkví nakrájenou na kolečka, posolíme, zaprášíme skořicí, přídáme Perlu, přikryjeme (nepodlévat) a dáme do trouby na 30 minut. Pak podlijeme hrnkem vody s rozpuštěným masoxem a dáme znova na 30 minut do trouby. Rozděláme instantní jíšku do vařící vody a zalijeme tím již měkké maso a dochutíme solí a pepřem. Přidáme nakrájené žampiony a necháme posledních 10 minut. Jako příloha je vynikající křupavá bagetka, ale hodí se všechno.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2
4 2 5 1
Vaření na zahradě. Skvělé recepty na gril pro celou rodinu Články z

Komentáře k receptu: Vepřová krkovice se skořicí

Komentáře

  1. Ráďa   09.08.2013 | 19:27 | reagovat |

    Masox? Instatní jíšku? Vy neumíte udělat jíšku? :-D

  2. Jarka   30.01.2012 | 13:16 | reagovat |

    S obavou jsem tento recept vyzkoušela. Místo mrkve, jsem dala jablíčka(dle doporučení v komentáři), A po ochutnání se obavy rozplynuly. Bylo to výborné, a žampiony jsem nedala. Chuť byla výrazná, mírně nasládlá a s opékanými brambory, super!

  3. Barien M   08.01.2010 | 18:25 | reagovat |

    Držela jsem se receptu a je to opravdu moc dobré. Příště vyzkouším přidat med, ten by taky mohl být dobrý...

  4. Dalibor Štola   13.10.2008 | 14:59 | reagovat |

    Sice sem to trošku zkonil, dal sem Jablka a zalil masoxem ale i tak výborné.

  5. mates gurmán   19.10.2007 | 16:35 | reagovat |

    VÝBORNÉ žampionkama nešetřete jsou tam famozní s tou skořicí,ač to zní neuvěřitelně je to tak !!! žampion+skořice guuuut

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web