Vepřová kotleta s bramborem v alobalu

Hodnocení:

Moje:

60 minut
1
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks brambory středně velká
    • 2
      plátek anglická slanina
    • 2
      plátek vepřová šunka
    • 1
      ks vepřové kotlety bez kosti
    • 1
      ks alobal na zabalení
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka podravka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozprostřeme alobal (cca 35 cm x 35 cm - množství na zabalení).
2
Naklepeme vepřovou kotletu, položíme ji na střed alobalu.
3
Na kotletu položíme 2 plátky vepřové šunky.
4
Na jemném struhadle nastrouháme na kotletu se šunkou 2 středně velké brambory.
5
Osolíme, opepříme, přidáme špetku Podravky či Vegety.
6
Na vrch položíme dva plátky anglické slaniny.
7
Přikryjeme postranními cípy alobalu (zabalíme).
8
Pečeme (masem dolů) v troubě na plechu cca 45 minut. Já používám plynovou, stupeň 4 - 5.
Zařazení: Maso Pokrmy Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.