Autor:

Vepřová kotleta s bramborem v alobalu

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 1
Ingredience
Brambory
středně velká
2 ks
Anglická slanina 2 plátek
Vepřová šunka 2 plátek
Vepřové kotlety
bez kosti
1 ks
Alobal
na zabalení
1 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Podravka 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Vepřové

Rozprostřeme alobal (cca 35 cm x 35 cm - množství na zabalení).

Naklepeme vepřovou kotletu, položíme ji na střed alobalu.
Na kotletu položíme 2 plátky vepřové šunky.
Na jemném struhadle nastrouháme na kotletu se šunkou 2 středně velké brambory.
Osolíme, opepříme, přidáme špetku Podravky či Vegety.
Na vrch položíme dva plátky anglické slaniny.
Přikryjeme postranními cípy alobalu (zabalíme).

Pečeme (masem dolů) v troubě na plechu cca 45 minut. Já používám plynovou, stupeň 4 - 5.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Hříbkovo-bramborová polévka Slavnostní menu časopisu F.O.O.D. Články z

Komentáře k receptu: Vepřová kotleta s bramborem v alobalu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web