Vepřová kapsa s chřestem

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové kotlety Vcelku bez kosti
    • šunka
    • česnek
    • sůl
    • hořčice plnotučná
    • eidam sýr
    • bílý chřest v nálevu
  • Na sos:
    • česnek
    • sůl
    • kmín
    • sojová omáčka
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z vepřové kotlety uděláme tzv. srdíčka (první plátek nedokrojíme až dolů, ale necháme asi 1 cm a druhý plátek dokrojíme), naklepeme. Takto vytvořené srdíčko osolíme, potřeme prolisovaným česnekem, hořčicí a poklademe na obě strany šunku. Na jednu stranu poté položíme chřest a zasypeme nastrouhaným sýrem. Takto vytvořenou kapsu spojíme buď párátky nebo špejlí.
2
Poté zprudka osmažíme z obou stran, aby se maso zatáhlo. Sos na dušení uděláme tak, že svaříme vodu se sojovou omáčkou a kmínem, přidáme trochu česneku a zahustíme moukou s vodou. Řádně provaříme. Kapsy přelijeme sosem a dusíme v troubě na 220 °C asi hodinu.
Zařazení: Maso Vepřové Uzeniny

Komentáře k receptu

  • yekmxbr
    yekmxbr |

    4. 11. 2013 19:23

    uKVa7M <a href="http://yyiqpcuvaamk.com/">yyiqpcuvaamk</a>, [url=http://jqgjxefntojn.com/]jqgjxefntojn[/url], [link=http://pndesubaefdf.com/]pndesubaefdf[/link], http://rjgzjhlmaxmk.com/