Autor:

Velmi rychlý a chutný perník

Střední
Ingredience
Hladká mouka 400 g
Polohrubá mouka 12 lžíce
Mléko 4 dl
Meruňkový džem 3 lžíce
Kakao 2 lžíce
Vejce 2 ks
Rozinky  
Ořechy  
Prášek do pečiva
1/5 balíčku
 
Prášek do perníku
1/5
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Všechny tyto ingredience spolu důkladně vymícháme a nalejeme na předem vymazaný a moukou vysypaný plech. Pečeme zhruba 30 minut při teplotě 175 °C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bylinkový koláč Koláče z křehkého těsta - sladké i slané recepty Články z

Komentáře k receptu: Velmi rychlý a chutný perník

Komentáře

  1. Jana   09.02.2006 | 10:45 | reagovat |

    Promiňte, ale nechybí v receptu cukr? Včera jsem moučník zkoušela a ten cukr tam opravdu chyběl. Navíc nevím proč, ale těsto bylo velmi tuhé. Děkuji.

  2. Petra   08.02.2006 | 12:18 | reagovat |

    Ja jeste pridavam med a take nastrouham do testa jablicko, pernik pak neni suchy. Nechybi v tomto receptu cukr?

  3. Tereza Jarčušková   08.02.2006 | 11:47 | reagovat |

    Ja tiež používam ríbezľový džem. Z dôvodov ako Jarka.

  4. Jaroslava Oumarová   08.02.2006 | 11:23 | reagovat |

    Já přidávám rybízový džem, je pikantnější a hlavně levnější:-))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web