Autor:

Velikonoční sekanina

Snadné
Ingredience
Vepřová plec 300 g
Uzená kýta 300 g
Vejce 10 ks
Rohlík 6 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Kopřiva 4 lžíce
Mandle - loupané 1 balíček
Máslo
na vymazání pekáče
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzené, Vepřové

Maso uvaříme (část vepřového nechat syrové, lépe to váže a sekanina se nerozpadá) pokrájíme na kousky, nakrájené rohlíky navlhčíme vývarem z masa, z části vajec oddělíme bílek a vyšleháme sníh.
Vše smícháme (masa, rohlíky, vejce, kopřivy, mandle), ochutíme solí, pepřem a nakonec opatrně vmícháme sníh.
Vlijeme do máslem vymazaného pekáče a pečeme dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Velikonoční sekanina

Komentáře

  1. Zorka Klimošová   20.03.2008 | 10:23 | reagovat | závadný

    Pro barvu ještě přidávám nakrájené zelené části porku. Jinak to nemá chybu. Přílohy nejsou třeba.Díky, konečně to někdo sepsal.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web