Autor:

Velikonoční sekanina

Snadné
Ingredience
Vepřová plec 300 g
Uzená kýta 300 g
Vejce 10 ks
Rohlík 6 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Kopřiva 4 lžíce
Mandle - loupané 1 balíček
Máslo
na vymazání pekáče
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzené, Vepřové

Maso uvaříme (část vepřového nechat syrové, lépe to váže a sekanina se nerozpadá) pokrájíme na kousky, nakrájené rohlíky navlhčíme vývarem z masa, z části vajec oddělíme bílek a vyšleháme sníh.
Vše smícháme (masa, rohlíky, vejce, kopřivy, mandle), ochutíme solí, pepřem a nakonec opatrně vmícháme sníh.
Vlijeme do máslem vymazaného pekáče a pečeme dozlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Velikonoční sekanina

Komentáře

  1. Zorka Klimošová   20.03.2008 | 10:23 | reagovat |

    Pro barvu ještě přidávám nakrájené zelené části porku. Jinak to nemá chybu. Přílohy nejsou třeba.Díky, konečně to někdo sepsal.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web