Velikonoční salát II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g uzené maso
    • 2
      ks klobása
    • 8
      ks vařená vejce
    • 4
      lžíce křen
    • 2
      kelímek zakysaná smetana
    • 1
      kelímek bílý jogurt
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uzené maso, klobásu a vejce pokrájíme a ozdobně rozložíme na hlubší mísu. Smícháme smetanu s jogurtem, přidáme křen, osolíme, opepříme, dobře promícháme a vlejeme na salát. Necháme odstát v chladničce alespoň 3 hodiny.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.