Autor:

Velikonoční rolády

Střední
Ingredience
Telecí kýta 1 kg
Vařená vejce 6 ks
Anglická slanina 6 plátek
Paprika
Červená, žlutá, zelená
 
Sůl  
Pepř mletý  
Hořčice  
Rostlinný olej 100 g
Hladká mouka 1 lžička
Zakysaná smetana 1 kelímek
Bylinky
Jarní
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Telecí

Telecí kýtu nakrájíme na 6 plátků a lehce je naklepeme. Osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, poklademe plátky slaniny, kolečky vajíček a proužky barevných paprik. Srolujeme a zavážeme nití. Na rozpáleném oleji rolády zprudka opečeme ze všech stran. Podlijeme vývarem a dusíme do změknutí.

Poté rolády vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou a zalijeme smetanou s nasekanými jarními bylinkami. Rolády překrojíme, upravíme na talíř, zalijeme omáčkou a podáváme s těstovinami a zeleným salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
5
1 1 5 1
Žebra z grilu Žebra z grilu krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Velikonoční rolády

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web