Velikonoční omáčka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks vejce
    • 1
      lžíce strouhaný křen
    • 250
      g zakysaná smetana
    • 1
      lžíce citronová šťáva
    • 2
      lžíce pažitka
    • 2
      lžíce kopr
    • sůl
    • cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vejce rozpůlíme, vyjmeme žloutky a vidličkou je dobře pomačkáme. Promícháme se smetanou, křenem, ochutíme solí a cukrem. Vsypeme nadrobno nasekané bílky a zelené natě. Ochutíme šťávou a dáme vychladit do chladničky.
2
Podáváme k uzené šunce nebo studeným masovým nářezům.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Zdenka Korábová
    Zdenka Korábová |

    20. 3. 2007 10:14

    Terezko, musím říci, že máte moc dobré recepty a po velikonocích se bude - doufejme, že bude bohatá pomlázka- určitě hodit a škoda masa, bude jistě výborná i rohlíkem a rajčetm