Autor:

Velikonoční omáčka

Střední
Ingredience
Vejce 3 ks
Strouhaný křen 1 lžíce
Zakysaná smetana 250 g
Citronová šťáva 1 lžíce
Pažitka 2 lžíce
Kopr 2 lžíce
Sůl  
Cukr  špetka

Postup přípravy:

Vejce rozpůlíme, vyjmeme žloutky a vidličkou je dobře pomačkáme. Promícháme se smetanou, křenem, ochutíme solí a cukrem. Vsypeme nadrobno nasekané bílky a zelené natě. Ochutíme šťávou a dáme vychladit do chladničky.

Podáváme k uzené šunce nebo studeným masovým nářezům.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Velikonoční omáčka

Komentáře

  1. Zdenka Korábová   20.03.2007 | 10:14 | reagovat | závadný

    Terezko, musím říci, že máte moc dobré recepty a po velikonocích se bude - doufejme, že bude bohatá pomlázka- určitě hodit a škoda masa, bude jistě výborná i rohlíkem a rajčetm

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web