Autor:

Velikonoční omáčka

Střední
Ingredience
Vejce 3 ks
Strouhaný křen 1 lžíce
Zakysaná smetana 250 g
Citronová šťáva 1 lžíce
Pažitka 2 lžíce
Kopr 2 lžíce
Sůl  
Cukr  špetka

Postup přípravy:

Vejce rozpůlíme, vyjmeme žloutky a vidličkou je dobře pomačkáme. Promícháme se smetanou, křenem, ochutíme solí a cukrem. Vsypeme nadrobno nasekané bílky a zelené natě. Ochutíme šťávou a dáme vychladit do chladničky.

Podáváme k uzené šunce nebo studeným masovým nářezům.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Velikonoční omáčka

Komentáře

  1. Zdenka Korábová   20.03.2007 | 10:14 | reagovat |

    Terezko, musím říci, že máte moc dobré recepty a po velikonocích se bude - doufejme, že bude bohatá pomlázka- určitě hodit a škoda masa, bude jistě výborná i rohlíkem a rajčetm

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web