Autor:

Velikonoční nádivka s uzeným kuřetem

Střední
Porce: 4
Ingredience
Vepřová plec 250 g
Anglická slanina 100 g
Rohlík 3 ks
Vejce 3 ks
Kopřiva  hrst
Pórek 1/2 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Česnek  
Muškátový oříšek  
Kuře
uzené stehno
1 ks
Kudrnka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Uzené kuře a vepřovou plec uvaříme v tlakovém hrnci s kořenovou zeleninou. Po vychladnutí pokrájíme nadrobno, přidáme nadrobno nakrájenou anglickou slaninu, na kostičky pokrájené rohlíky, žloutky a asi 1 dcl vývaru z masa. Dobře promícháme.

Potom přidáme nakrájené jarní bylinky a pórek. Ochutíme solí, pepřem, česnekem a muškátovým oříškem. Z bílků ušleháme tuhý sníh a vmícháme. Dáme do vymazané zapékací mísy a pečeme cca 30 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Králičí vývar s quinoou Porcování králíka krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Velikonoční nádivka s uzeným kuřetem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web