Velikonoční nádivka II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 20
      ks vejce
    • 1
      ks uzené koleno vařené
    • droždí troška
    • petrželová nať
    • jedlá soda
    • polohrubá mouka trocha
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Koleno nakrájíme na kostky, přidáme ostatní ingredience, osolíme, opepříme. Mouky dáme tolik, abychom měli polotuhou masu. Uložíme ji do vymazaného pekáče a upečeme.
Zařazení: Maso Uzené Vepřové

Komentáře k receptu

  • Iveta
    Iveta |

    26. 4. 2011 08:31

    divny recept - bez rohliku? a dvacet vajec??

  • Anonym
    Anonym |

    19. 3. 2008 07:38

    žádné rohlíky?to jsem nikdy nečetla. asi se tohoto receptu nebudu držet.

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    22. 3. 2006 09:51

    Áno, vajíčka surové, rozšľahajte ich a potom dajte zvyšok. Múkou to zahustíte tak, aby ste mali polotuhú masu. Z tejto dávky je ale dosť veľké množstvo, vyjde to na pekáč asi 20x30 cm. ( Pečiem v ňom kačku alebo sliepku ). Ak vám stačí menšie množstvo, urobte len polovičnú dávku. To obyčajne stačí, pretože sú aj iné dobroty : )

  • Anonym
    Anonym |

    22. 3. 2006 07:27

    Prosím zodpovědět otázku,ty vejce syrová a opravdu 20 ks?