Autor:

Velikonoční kotouč

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 750 g
Uzená slanina 100 g
Šunka 100 g
Vejce 2 ks
Cibule 1 ks
Olej  
Nakládané okurky 2 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Kmín 1 špetka
Hořčice 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Cibuli nakrájíme a opražíme na trošce oleje. Vklepneme vejce a uděláme smaženici. Maso rozkrojíme na plát, natenko ho naklepeme, potřeme olejem, hořčicí, osolíme, opepříme. Poskládáme plátky šunky, rozetřeme smaženici, posypeme kmínem, nadrobno sekanými okurkami. Stočíme do rolády, převážeme a prudce opečeme ze všech stran na oleji. Potom vložíme do trouby a za občasného podlévání horkou vodou upečeme.

Upečenou roládu krájíme na plátky a podáváme s brambory a salátem nebo vychladlou krájíme na tenké plátky a upravíme na studenou mísu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jednohubky z kozího sýra a oříšků Tip na víkend: Oříškové variace Články z

Komentáře k receptu: Velikonoční kotouč

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Tři ženy prozradily, proč si začaly se ženáčem. Co jim to dalo? Tři ženy prozradily, proč si začaly se ženáčem. Co jim to dalo?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web