Autor:

Velikonoční kotouč

Střední
Ingredience
Vepřová kýta 750 g
Uzená slanina 100 g
Šunka 100 g
Vejce 2 ks
Cibule 1 ks
Olej  
Nakládané okurky 2 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Kmín 1 špetka
Hořčice 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Cibuli nakrájíme a opražíme na trošce oleje. Vklepneme vejce a uděláme smaženici. Maso rozkrojíme na plát, natenko ho naklepeme, potřeme olejem, hořčicí, osolíme, opepříme. Poskládáme plátky šunky, rozetřeme smaženici, posypeme kmínem, nadrobno sekanými okurkami. Stočíme do rolády, převážeme a prudce opečeme ze všech stran na oleji. Potom vložíme do trouby a za občasného podlévání horkou vodou upečeme.

Upečenou roládu krájíme na plátky a podáváme s brambory a salátem nebo vychladlou krájíme na tenké plátky a upravíme na studenou mísu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Steak Chateaubriand Maso k obědu (nejen) pro muže Články z

Komentáře k receptu: Velikonoční kotouč

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web