Velikonoční bůčková kapsa

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 1 kg
Sůl  
Kmín  
Nádivka
Špekáček 2 ks
Rohlík 2 ks
Vejce 2 ks
Česnek 3 stroužek
Posekané bylinky
(libeček, petrželka, mladé kopřivy, kudrnka)
3 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Pálivá paprika  
Mléko
nebo vývar - trochu
 
Strouhanka
případně lze přidat
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Rohlíky nakrájíme na kostky, pokapeme mlékem nebo vývarem a necháme rozmočit. Poté je přidáme k buřtíkům nakrájeným na kostičky, přidáme bylinky, vejce, okořeníme a podle potřeby upravíme hustotu strouhankou.

Bůček prořízneme, osolíme, okmínujeme a naplníme nádivkou (můžete také rozřezat maso na plát a směs naplnit jako klasickou roládu). Otvor sešijeme, maso dáme na pekáč, podlijeme a pečeme 2 hodiny při 200 °C.

Během pečení přeléváme kapsu výpekem.

Rolku podáváme buď teplou s bramborovou kaší nebo studenou s pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pečené kuřecí kousky na medu Leden mnoha chutí Články z

Komentáře k receptu: Velikonoční bůčková kapsa

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web