Velikonoční bůčková kapsa

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 1 kg
Sůl  
Kmín  
Nádivka
Špekáček 2 ks
Rohlík 2 ks
Vejce 2 ks
Česnek 3 stroužek
Posekané bylinky
(libeček, petrželka, mladé kopřivy, kudrnka)
3 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Pálivá paprika  
Mléko
nebo vývar - trochu
 
Strouhanka
případně lze přidat
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Rohlíky nakrájíme na kostky, pokapeme mlékem nebo vývarem a necháme rozmočit. Poté je přidáme k buřtíkům nakrájeným na kostičky, přidáme bylinky, vejce, okořeníme a podle potřeby upravíme hustotu strouhankou.

Bůček prořízneme, osolíme, okmínujeme a naplníme nádivkou (můžete také rozřezat maso na plát a směs naplnit jako klasickou roládu). Otvor sešijeme, maso dáme na pekáč, podlijeme a pečeme 2 hodiny při 200 °C.

Během pečení přeléváme kapsu výpekem.

Rolku podáváme buď teplou s bramborovou kaší nebo studenou s pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bramborový šumavský toč se zelím Recepty na víkend: Lidová domácí čtveřice Články z

Komentáře k receptu: Velikonoční bůčková kapsa

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web