Autor:

Velikonoční beran

Střední
Ingredience
Mleté maso - vepřové 1/2 ks
Česnek  
Cibule  
Majoránka  
Pepř mletý  
Sůl  
Maggi  
Vejce 2 ks
Strouhanka  
Cihla  plátek
Hořčice
obyčejná
 
Klobása
dle výběru
 
Uzené maso - plátky 2 ks
Forma
na velikonočního beránka
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

Maso, česnek, cibule, majoránka, pepř, sůl, vejce - zpracujeme jako klasickou sekanou, přidáme magi - malou lžičku, hořčice - polévková lžíce a mícháme. Na zahuštění přidávejte strouhanku a průběžně ochutnávejte, až budete s chutí spokojeni.

Pak vymažte formu, ale opravdu poctivě a dejte vrstvu masa, pak plátek uzeného, půl plátku cihly, klobásu, druhý plátek cihly, uzené a zbytek masa. Berana dejte na plech a do předehřáté trouby na 180 °C a pečte asi 45 minut.

Pak berana vyklopte na plech a dopečte, až bude mít kůrku jak sekaná. Dobré chutnání a jde to i s bábovkou, srnčím hřbetem atd.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Vanilková zmrzlina Domácí ledové osvěžení Články z

Komentáře k receptu: Velikonoční beran

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web