Autor:

Velikonoční beran

Střední
Ingredience
Mleté maso - vepřové 1/2 ks
Česnek  
Cibule  
Majoránka  
Pepř mletý  
Sůl  
Maggi  
Vejce 2 ks
Strouhanka  
Cihla  plátek
Hořčice
obyčejná
 
Klobása
dle výběru
 
Uzené maso - plátky 2 ks
Forma
na velikonočního beránka
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

Maso, česnek, cibule, majoránka, pepř, sůl, vejce - zpracujeme jako klasickou sekanou, přidáme magi - malou lžičku, hořčice - polévková lžíce a mícháme. Na zahuštění přidávejte strouhanku a průběžně ochutnávejte, až budete s chutí spokojeni.

Pak vymažte formu, ale opravdu poctivě a dejte vrstvu masa, pak plátek uzeného, půl plátku cihly, klobásu, druhý plátek cihly, uzené a zbytek masa. Berana dejte na plech a do předehřáté trouby na 180 °C a pečte asi 45 minut.

Pak berana vyklopte na plech a dopečte, až bude mít kůrku jak sekaná. Dobré chutnání a jde to i s bábovkou, srnčím hřbetem atd.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Recept na skvělé domácí tiramisu Články z

Komentáře k receptu: Velikonoční beran

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web