Velbloudí hrby

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
75 minut
2
porce
neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g kuřecí maso prsa
    • 200
      g plátkový sýr
    • 150
      g šunka
    • 1
      plechovka ananasový kompot kolečka
    • hořčice
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks kapie
    • olej
    • 200
      g rýže

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rýži podusíme na trošce tuku se solí a necháme vychladnout.
2
Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran na oleji opražíme. Do vymazaného pekáče klademe plátky masa vedle sebe, potřeme je hořčicí, na ně položíme plátky šunky a kolečka ananasu.
3
Malou naběračkou uděláme z rýže kopečky a na každý plátek masa dáme jeden. Potom přikryjeme plátkem sýra. Podlijeme šťávou z kompotu a trochou vody a dáme péct. Upečené hrby ozdobíme kápií.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Anina
    Anina |

    23. 6. 2006 22:56

    To musí být skvělý a zajímavý jídlo i po přečtení!

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    22. 6. 2006 10:45

    Obyčajnú plnotučnú, aby neprehlušila chuť ananásu.

  • Sísa
    Sísa |

    22. 6. 2006 09:11

    Chci se zeptat jakou hořčici používáte?Děkuji

  • beba
    beba |

    21. 6. 2006 14:27

    Robím podobné, len bez ananásu a s broskyňou a zalejem to šľahačkou. Je to mňam!

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    21. 6. 2006 13:44

    Áno, prsíčka sú vopred opečené a tak ich v rúre treba len dopiecť, ryža by bola potom tvrdá.

  • Eva
    Eva |

    21. 6. 2006 11:24

    Omlouvám se, ale tu rýži udusím do měkka?