Vejskočky

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g hladká mouka
    • 200
      g moučkový cukr
    • 2
      lžíce kakao
    • 170
      g tuk ztužený tuk - omega

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ztužený tuk necháme změknout mimo ledničku a poté z ingrediencí vypracujeme těsto. Formičky naplníme těstem zhruba do poloplna (kousky těsta předem obalíme v mouce, formičky raději mírně vymažu máslem před prvním plněním) a zprudka upečeme (přibližně 180 °C).
2
Cukroví vyběhne a mírně se upeče - pozor na připálení. Necháme chvilku zchladnout a ještě teplé vyklepneme a obalíme v práškovém cukru s vanilinovým cukrem. Správné vejskočky jsou uvnitř duté.
Zařazení: Moučníky Cukroví

Komentáře k receptu

  • Jiřina
    Jiřina |

    10. 12. 2005 17:29

    Děkuji za recept, zítra je vyzkouším.Jiřina

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    9. 12. 2005 12:43

    Pani Tichá, dík za recept, som rada, že opäť prispievate.

  • Marse.17
    Marse.17 |

    9. 12. 2005 11:07

    jsou děsně výborný