Vejskočky

Střední
Ingredience
Hladká mouka 250 g
Moučkový cukr 200 g
Kakao 2 lžíce
Tuk
ztužený tuk - omega
170 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Ztužený tuk necháme změknout mimo ledničku a poté z ingrediencí vypracujeme těsto. Formičky naplníme těstem zhruba do poloplna (kousky těsta předem obalíme v mouce, formičky raději mírně vymažu máslem před prvním plněním) a zprudka upečeme (přibližně 180 °C).

Cukroví vyběhne a mírně se upeče - pozor na připálení. Necháme chvilku zchladnout a ještě teplé vyklepneme a obalíme v práškovém cukru s vanilinovým cukrem. Správné vejskočky jsou uvnitř duté.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Tvarohový a makový závin Ty nejlepší záviny. Sladké i slané. Články z

Komentáře k receptu: Vejskočky

Komentáře

  1. Jiřina   10.12.2005 | 17:29 | reagovat |

    Děkuji za recept, zítra je vyzkouším.Jiřina

  2. Tereza Jarčušková   09.12.2005 | 12:43 | reagovat |

    Pani Tichá, dík za recept, som rada, že opäť prispievate.

  3. Marse.17   09.12.2005 | 11:07 | reagovat |

    jsou děsně výborný

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web