Autor:

Vejce zapečná v bramborové kaši

45 minut PT0H45M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Brambory 500 g
Mléko polotučné 250 ml
Ementál 100 g
Máslo 60 g
Vejce 4 ks
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě do měkka, scedíme, pomačkáme, přidáme horké mléko, poloviční dávku másla a vyšlehame hladkou bramborovou kaši. Bramborovou kaši rozdělíme do zapékacích misek a do každé porce uděláme důlek do kterého rozbijeme vejce. Osolíme, povrch posypeme strouhaným sýrem, pokapeme zbytkem másla a v troubě zapékáme než vejce ztuhnou. Podáváme se zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí stehýnka s domácími hranolky a tatarkou Víkend ve venkovském stylu Články z

Komentáře k receptu: Vejce zapečná v bramborové kaši

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web