Autor:

Vejce zapečná v bramborové kaši

45 minut PT0H45M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Brambory 500 g
Mléko polotučné 250 ml
Ementál 100 g
Máslo 60 g
Vejce 4 ks
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě do měkka, scedíme, pomačkáme, přidáme horké mléko, poloviční dávku másla a vyšlehame hladkou bramborovou kaši. Bramborovou kaši rozdělíme do zapékacích misek a do každé porce uděláme důlek do kterého rozbijeme vejce. Osolíme, povrch posypeme strouhaným sýrem, pokapeme zbytkem másla a v troubě zapékáme než vejce ztuhnou. Podáváme se zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Šumavská kyselka Tradiční recepty z regionů Články z

Komentáře k receptu: Vejce zapečná v bramborové kaši

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web