Vejce v majonéze

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g majonéza
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule
    • pažitka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžička hořčice
    • 4
      ks vařená vejce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Majonézu promícháme s hořčicí, česnekem, cibulí, pažitkou a kořením. Do této směsi přimícháme na kostičky nakrájená vejce a necháme alespoň 2 hodiny odležet. Podáváme s opečenou vekou.
Zařazení: Chuťovky Z vajec

Komentáře k receptu

  • dootaz
    dootaz |

    29. 8. 2014 21:27

    Znáš význam slova pikantní ty Blbko obecná???

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    5. 3. 2008 18:50

    Dá se to servírovat i tak, že se na talíř položí půlky vajec řeznou stranou dolů (ideální je na talíř rozložit opláchnuté a okapané listy hlávkového salátu a na to ta vejce..) a polijí se "omáčkou" z majonézy a ostatních ingrediencí. Tento recept se bude hodit na velikonoce - až budeme likvidovat přebytečná vejce z polmázky :-). Je to moc dobré, doporučuji! Simča

  • Věra Kotlandová
    Věra Kotlandová |

    5. 3. 2008 18:00

    Výborný salátek, dneska jsem ho udělala k večeři a je moc chutný. Jen jsem do něj přidala trochu měkkého salámu

  • Kája
    Kája |

    30. 6. 2005 09:31

    Ivule nalákala jste mě, recept se mi zdá zajímavý a jednoduchý, určitě vyzkouším

  • Ivule
    Ivule |

    29. 6. 2005 19:56

    Pikantní, jednoduché, rychlé... Moc dobré.