Autor:

Vejce v červené omáčce

Střední
Ingredience
Vejce 8 ks
Cibule 1 ks
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Mletá paprika  
Tabasco  
Rajčata
850 ml nebo 1 kg čerstvých rajčat
1 plechovka
Tuňák - ve vlastní šťávě
210 ml
 
Olivy s papričkou 10 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Vejce uvaříme na tvrdo. Na trošce oleje opražíme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená rajčata i s nálevem (čerstvé oloupeme a v troše vody krátce povaříme), a krátce povaříme (asi 10 min.).

Potom přidáme odkapaného tuňáka a na kolečka nakrájené olivy. Osolíme, opepříme, ochutíme paprikou a tabascem. Oloupaná vejce podélně překrojíme na poloviny. Půlky vajec přelejeme omáčkou a podáváme s bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Tagliatelle s liškami Tagliatelle 4x jinak Články z

Komentáře k receptu: Vejce v červené omáčce

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web