Autor:

Vejce v červené omáčce

Střední
Ingredience
Vejce 8 ks
Cibule 1 ks
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Mletá paprika  
Tabasco  
Rajčata
850 ml nebo 1 kg čerstvých rajčat
1 plechovka
Tuňák - ve vlastní šťávě
210 ml
 
Olivy s papričkou 10 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Vejce uvaříme na tvrdo. Na trošce oleje opražíme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájená rajčata i s nálevem (čerstvé oloupeme a v troše vody krátce povaříme), a krátce povaříme (asi 10 min.).

Potom přidáme odkapaného tuňáka a na kolečka nakrájené olivy. Osolíme, opepříme, ochutíme paprikou a tabascem. Oloupaná vejce podélně překrojíme na poloviny. Půlky vajec přelejeme omáčkou a podáváme s bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Burger s chobotnicí Originální recepty s mořskými plody Články z

Komentáře k receptu: Vejce v červené omáčce

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web