Autor:

Vejce s kari omáčkou

Střední
Ingredience
Červená cibule 1 ks
Česnek 3 stroužek
Sůl  
Kari 1 lžíce
Vejce 4 ks
Žampiony 200 g
Máslo 30 g
Hrášek
zmražený
200 g
Pepř mletý
drcenný, červený
 
Smetana
10 %
200 ml
Zakysaná smetana 200 g

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Cibuli a česnek oloupeme, žampióny očistíme. Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek a žampióny na plátky. V hlubší pánvi rozpustíme máslo a na něm cibuli osmahneme. Přidáme žampióny a orestujeme je. Vmícháme česnek, kari koření a hrášek. Osolíme, opepříme zalijeme smetanou a povaříme. Když hrášek změkne, vmícháme zakysanou smetanu. Necháme ji prohřát a odstavíme. Vejce uvaříme natvrdo. Oloupeme a přepůlíme,rozdělíme na talíře přelijeme omáčkou a podáváme s jasmínovou rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Vejce s kari omáčkou

Komentáře

  1. Veronika Nogová   18.07.2009 | 11:30 | reagovat | závadný

    Mňami, to vyzkouším :)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web