Vejce na špeku (smraďošky)

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
30 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: jariss

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule (menší kus)
    • 2
      ks vejce
    • 100
      g anglická slanina (lze použít špek)
    • 1
      ks olomoucké tvarůžky (syrečky) (1 plátek)
    • 1
      ks romadůr
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli, slaninu a tvarůžek pokrájíme na drobné kostičky.
2
Na pánev, nebo v kastrůlku necháme zpěnit slaninu.
3
Až hezky pustí tuk, přidáme cibuli. Vše necháme lehce zrůžovět.
4
Následuje už jen přidání tvarůžků, které necháme pěkně rozpustit. Nezapomínáme míchat. Posledním krokem je vklepnutí vajec.
5
Hustotu vajec si utvoří každý dle vlastní chuti a zvyklostí.
6
Těsně před odstavením pokrm osolíme a opepříme.
7
Nejlépe chutná s chlebem či rohlíkem namazaným dobrým máslem.
Zařazení: Chuťovky Z vajec
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Eva
    Eva |

    8. 2. 2006 15:25

    jasně!! šup tam s nimi

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    8. 2. 2006 15:08

    Zaujímavé, ale ja by som tam tých tvarôžkov dala viac, čo Vy na to ? Máme ich radi.

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    8. 2. 2006 14:10

    Tak tohle určitě udělám manželovi, ten "voňavé" sýry miluje:-))