Autor:

Vejce à la flamenca

10 minut PT0H10M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Brambory 200 g
Cibule
najemno nakrájená
1 ks
Česnek
pokrájený na tenké plátky
2 stroužek
Rajčata oloupaná
krájená
1 balení
Cizrna
konzervovaná
200 g
Slanina
pokrájené
200 g
Vejce 4 ks
Paprika
nejlépe kapie
3 ks
Chorizo 4 plátek
Olivový olej  
Sůl  

Postup přípravy:

Brambory nakrájejte na kousky a dobře omyjte, aby se vyplavil škrob. Osušte a osmažte, dejte stranou.

Oloupanou cibuli nechte spolu s česnekem smažit na mírném plameni. Až bude křehká, přidejte rajčata, cizrnu a slaninu a na mírném plameni povařte asi 5 minut. Pak přidejte proužky paprik, poduste, až zvláční, případně osolte.

Do zapékacích misek dejte část smažených brambor, část podušené zeleniny se slaninou, navrch rozklepněte vejce, položte plátek choriza a dejte do trouby zapéct, až vejce zpevní.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Odpalovaná vajíčka s krémem 4 skvělé dezerty ke kávě Články z

Komentáře k receptu: Vejce à la flamenca

Komentáře

  1. Simča S.   06.06.2011 | 23:15 | reagovat |

    Prosím kolik to je "1 balení rajčat"???

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové, nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové, nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web