Autor:

Vejce à la flamenca

10 minut PT0H10M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Brambory 200 g
Cibule
najemno nakrájená
1 ks
Česnek
pokrájený na tenké plátky
2 stroužek
Rajčata oloupaná
krájená
1 balení
Cizrna
konzervovaná
200 g
Slanina
pokrájené
200 g
Vejce 4 ks
Paprika
nejlépe kapie
3 ks
Chorizo 4 plátek
Olivový olej  
Sůl  

Postup přípravy:

Brambory nakrájejte na kousky a dobře omyjte, aby se vyplavil škrob. Osušte a osmažte, dejte stranou.

Oloupanou cibuli nechte spolu s česnekem smažit na mírném plameni. Až bude křehká, přidejte rajčata, cizrnu a slaninu a na mírném plameni povařte asi 5 minut. Pak přidejte proužky paprik, poduste, až zvláční, případně osolte.

Do zapékacích misek dejte část smažených brambor, část podušené zeleniny se slaninou, navrch rozklepněte vejce, položte plátek choriza a dejte do trouby zapéct, až vejce zpevní.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Burger s chobotnicí Originální recepty s mořskými plody Články z

Komentáře k receptu: Vejce à la flamenca

Komentáře

  1. Simča S.   06.06.2011 | 23:15 | reagovat |

    Prosím kolik to je "1 balení rajčat"???

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web