Vegetariánské plněné papriky

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • slovenská paprika Nejlépe trochu pálivé
    • 2
      ks cibule
    • 3
      ks vejce
    • sojová omáčka
    • 1
      balíček vařená rýže
    • rajský protlak Nebo šťáva
    • tuk
    • sůl
    • pepř mletý
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvaříme rýži, z paprik vykrojíme stopky, které odložíme, vyčistíme vnitřky. Na troše tuku osmahneme drobně nakrájenou cibuli, když zesklovatí, přilijeme celá vejce, sůl, pepř, necháme srazit a ochutíme sojovou omáčkou. Vmícháme do rýže. Připravíme jednoduchou rajskou omáčku z tukové jíšky a rajského protlaku nebo šťávy, osolíme, opepříme.
2
Papriky naplníme směsí, uzavřeme stopkami a vložíme do omáčky. Pomalu dusíme. Podáváme se slanými rohlíky.
Zařazení: Pokrmy Ze zeleniny

Komentáře k receptu

  • Pavlína
    Pavlína |

    15. 3. 2005 13:12

    Super právě hubnu s S.P.L.K. a toto se mi hodíBílek vynechám a je to. Dík a čekám další receptíky