Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0x
0 1 5
Autor:

Vegetariánská nádivka

Snadné
Ingredience
Vejce  
Mléko  
Cibule  
Kari  
Petrželka  
Zelenina  
Tuk  
Sůl  
Pepř mletý  
Strouhanka
nebo tvrdší rohlíky
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Z vajec

Uvaříme a nasekáme na malé kousky zeleninu, kterou chceme použít (např. květák, nebo brokolici, bílé zelí, kapustu, spařené kopřivy, mangold, houby - jen jeden druh, ale experimenty nejsou vyloučeny). Rohlíky nakrájíme na kostičky, nemáme-li, použijeme strouhanku. Dáme do větší mísy. Na tuku osmažíme drobně nasekanou cibulku, před stažením z ohně přidáme kari koření, aby se rozpustilo. Osmaženou cibulí s tukem a kari přelijeme rohlíky, přidáme vejce, nasekanou zeleninu, hodně petrželky (v nouzi nemusí být), sůl, případně pepř a tolik mléka nebo vody, aby nádivka nebyla moc řídká. Troubu rozpálíme na 150-170 °C, na plech položíme papír na pečení, na něj rozprostřeme nádivku v nižší vrstvě a pečeme do zlatova.
Podáváme samotné nebo s vařenými brambory, je to dobré teplé i studené. K tomu salát nebo kyselé okurky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Vegetariánská nádivka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?

Další weby Mladé fronty

Dialog
X