Autor:

Vegetariánská nádivka

Snadné
Ingredience
Vejce  
Mléko  
Cibule  
Kari  
Petrželka  
Zelenina  
Tuk  
Sůl  
Pepř mletý  
Strouhanka
nebo tvrdší rohlíky
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Z vajec

Uvaříme a nasekáme na malé kousky zeleninu, kterou chceme použít (např. květák, nebo brokolici, bílé zelí, kapustu, spařené kopřivy, mangold, houby - jen jeden druh, ale experimenty nejsou vyloučeny). Rohlíky nakrájíme na kostičky, nemáme-li, použijeme strouhanku. Dáme do větší mísy. Na tuku osmažíme drobně nasekanou cibulku, před stažením z ohně přidáme kari koření, aby se rozpustilo. Osmaženou cibulí s tukem a kari přelijeme rohlíky, přidáme vejce, nasekanou zeleninu, hodně petrželky (v nouzi nemusí být), sůl, případně pepř a tolik mléka nebo vody, aby nádivka nebyla moc řídká. Troubu rozpálíme na 150-170 °C, na plech položíme papír na pečení, na něj rozprostřeme nádivku v nižší vrstvě a pečeme do zlatova.
Podáváme samotné nebo s vařenými brambory, je to dobré teplé i studené. K tomu salát nebo kyselé okurky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Oznámkujte recept jako ve škole
1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Vegetariánská nádivka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Třikrát, nebo šestkrát denně? Jak často jíst, abyste hubli? Třikrát, nebo šestkrát denně? Jak často jíst, abyste hubli?
Zasportuj si s Bárou Špotákovou Zasportuj si s Bárou Špotákovou
Tereza Maxová: Věčně spokojení jsou jen blázni Tereza Maxová: Věčně spokojení jsou jen blázni
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web