Autor:

Vareniky II.

60 minut PT0H60M
Střední
Porce: 6
Ingredience
Hladká mouka 500 g
Mléko 3 dl
Vejce 1 ks
Brambory 500 g
Sušené houby 1 hrst
Cibule 2 ks
Sádlo 4 lžíce
Paprika - sladká 1 lžička
Sůl  
Knorr Aromat  

Postup přípravy:

Smícháme vejce s mlékem, vlijeme do hladké mouky a vypracujeme jemné těsto.
Na sádle osmahnem na kostičky nakrájenou cibulku dozlatova, přidáme houby, orestujeme, osolíme, přidáme Knorr Aromat a sladkou papriku a vlijeme do oloupaných, omytých osolených a na kostičky uvařených brambor a naštoucháme na hrubší kaši. Utrháváme kousky těsta, které vyválíme asi na 2 mm silný plát. Vykrajujeme větší sklenkou kolečka. Doprostřed kolečka dáme trochu kaše, přeložíme do půlměsíce a slepíme okraje. Do vroucí osolené vody dáme vařit na 10 minut. Na talíři je nakonec polijeme osmahnutou cibulkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Filetujeme kapra krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Vareniky II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web