Autor:

Vařené hovězí maso

Snadné
Ingredience
Hovězí maso 600 g
Voda 1 sklenice
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Hovězí maso omyjeme a dáme vařit do osolené horké vody, aby se chuťové látky nevyluhovaly. Necháme vařit doměkka. Podáváme k omáčkám (na přípravu použijeme vývar z masa).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 8 x
2
4 8 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 8x)
Těstoviny s mozzarellou Rychlé večeře na celý týden Články z

Komentáře k receptu: Vařené hovězí maso

Komentáře

  1. ČernáLuna   20.08.2016 | 13:57 | reagovat | závadný

    Za mě recept úplně k ničemu. Pokud už chce někdo napsat takový úplně základní recept, tedy pro naprosté začátečníky, je potřeba uvést více podrobností. Pokud začínající kuchař podle tohoto receptu vlije do obyčejného hrnce k masu sklenici vody a přidá jednu špetku soli, tak si na masu opravdu nepochutná.

  2. oto slimak   10.05.2014 | 12:31 | reagovat | závadný

    V hrnci min. 2 hodinky

  3. Petra   07.03.2013 | 10:11 | reagovat | závadný

    Dobrý den, bohužel nemám papiňák as mám možnost vařit maso pouze v hrnci pod pokličkou, těch cca 90 minut platí i pro vaření v hrnci? Děkuji za opověď :)

  4. Hovňousek   18.01.2012 | 10:45 | reagovat | závadný

    Dobrý den, jak dlouho se asi vaří "do měkka"? Sem začínající kuchařka tohle bohužel nevím. Děkuji

    1. Martina   18.01.2012 | 10:49 | reagovat | závadný

      Doměkka je doměkka, záleží hlavně na mase, když to bude stará kráva, tak třeba nikdy a jinak asi tak 90 minut.

      1. Hovňousek   08.02.2012 | 12:31 | reagovat | závadný

        Moc děkuji. Každá rada dobrá :-[

  5. Dana Dědková   22.02.2004 | 15:32 | reagovat | závadný

    Já osobně, když vařím maso vždy přidávám kořenovou zeleninu + cibuli,případně stroužek česneku - maso je pak daleko chutnější a i vývar pro použití do omáčky kvalitnější.Zároveň část vývaru a masa použiji na přípravu polévky.

    1. Katka   01.06.2012 | 15:10 | reagovat | závadný

      S tím souhlasím, maso je pak ještě více chutné.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web