Autor:

Vařená vinná klobása s křenem

Snadné
Množství dle počtu strávníků:
Vinná klobása  
Strouhaný křen  
Hořčice  
Červená řepa
-vařená
 
Mletá paprika
-pálivá
 
Režná nit
nebo kuchyňská
 
Vařená vinná klobása s křenem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Klobásu vždy asi po 6 cm pevně stáhneme režnou nití tak, aby vznikla řada malých párečků. V hrnci zahřejeme vodu na cca 80°C (nesmí se vařit, aby střívka nepopraskala), vložíme do ní převázanou klobásu a zvolna ,,vaříme,, asi 10 mniut, dokud klobása nevyplave na hladinu. Pak jí vyjmeme, rozdělíme na porce (aby každý dostal několik párečků) a ještě horkou maličko posypeme pálivou paprikou. Podáváme s nastrouhaným křenem, hořčicí dle chuti, strouhaným křenem s řípou (můžeme dochutit octem, cukrem, solí). Nejlepší přílohou je čerstvý chléb.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pečené kuřecí kousky na medu Leden mnoha chutí Články z

Komentáře k receptu: Vařená vinná klobása s křenem

Komentáře

  1. Mirka   01.01.2014 | 15:07 | reagovat |

    O vařené klobáse jsem už slyšela. Zkusila jsem včera udělat k večeři společně s uzeným kolenem a to nakonec zbylo a ikdyž jsem tomu moc nevěřila, tak byla klobása fakt supr a měla taky jinou chuť než osmažená a nebyla tak tučná. Uzené jsem dneska dala do čočkovky, byla taky supr.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web