Vařená sekaná

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřový bůček
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžička majoránka
    • 2
      ks cibule 1-2
    • 4
      ks vejce
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      lžička vegeta

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso, cibuli a česnek umeleme, přidáme koření, vaříme v mikroténovém sáčku (na salámy, tlačenku) dvě hodiny.Před vyndáním propícháme. Můžeme obalit v červené paprice nebo podle chuti v jiném koření.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    8. 3. 2006 09:23

    Výborné studené pohoštění s chlebem a hořčicí nebo kečupem.Já pro spestření přidávám ještě zelený hrášek a červenou kapii.