Autor:

Vařená sekaná

Snadné
Ingredience
Vepřový bůček 1 kg
Sůl 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Majoránka 1 lžička
Cibule
1-2
2 ks
Vejce 4 ks
Česnek 4 stroužek
Vegeta 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso, cibuli a česnek umeleme, přidáme koření, vaříme v mikroténovém sáčku (na salámy, tlačenku) dvě hodiny.Před vyndáním propícháme. Můžeme obalit v červené paprice nebo podle chuti v jiném koření.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Vařená sekaná

Komentáře

  1. Zdena z JM   08.03.2006 | 9:23 | reagovat |

    Výborné studené pohoštění s chlebem a hořčicí nebo kečupem.Já pro spestření přidávám ještě zelený hrášek a červenou kapii.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web